Jag lever ett friskt liv med diabetes!

Balans mellan kost, rörelse och mentalt välbefinnande

Squashpasta

Kategori: Kost

Fick ett tips av en läsare angående squashpasta. Så till lunch idag blir det squashpasta med köttfärs!
 Recept för 4 personer:
 
Ingredienser:
500 gram köttfärs
2 squash
Riven ost
Lingon

Kommentarer

  • Filippa säger:

    Hej igen! Kul att du såg min kommentar om squashpasta, hoppas att det smakade bra! :)
    Vill gärna ge dig ett tips till: hemgjord coleslaw. Grovskuren vitkål, lite riven morot, creme fraiche, majonnäs, senap, salt och peppar. Enkelt och supergott, tycker jag!

    Svar: Tack för dina fina mattips! Provade din pasta igår som var supergod och det var ju jätteenkelt att göra precis som du sa. Jag ska absolut testa detta också :) Tack!
    Elina

    2013-06-08 | 19:26:13
  • Josefin säger:

    Mmmm vad gott! Kan du lägga upp bilder på mat du lagar? :D skulle även vara kul att få veta om du har fler alternativ till annan mat, ris, potatismos etc!

    2013-06-08 | 22:00:57
  • Sol y Sombra säger:

    Hej, Elina!

    Ett recept på LCHF-pasta hittar du här: http://56kilo.alltforforaldrar.se/lchf-pasta-tagliatelle/ Och här är en mejerifri variant: http://vardagfest.blogspot.com/2013/03/mejerifri-lchf-pasta.html

    Potatismos går att ersätta med blomkålsmos: http://www.lchfrecept.com/ShowRecepy.aspx?ID=83 I stället för ris lagar man "blomkålsris": http://www.recept.nu/anna-hallen/smaratter-och-tillbehor/gronsaker--potatis-och-andra-rotfrukter/blomkalsris/

    Och här är bloggen till en tjej som också har diabetes typ 1 och äter lchf (och mår utmärkt av det, har jag för mig): http://diabetestypettlchf.blogg.se/ Hon lägger även upp foton och recept på lchf-rätter hon lagar.

    Det är fantastiskt att du valt att äta lchf! Lycka till!

    Svar: Super :D helt fantastiskt bra alternativ! Jag har kollat in hennes blogg, den är verkligen inspirerande :) jag tror också absolut att lchf är det bästa man kan äta nu när man har diabetes, och säkert för andra människor också :)
    Elina

    2013-06-09 | 12:22:50

Kommentera inlägget här: