Min lärare i flamenco som jag haft i flera år tipsade mig om en föreläsning imorgon som handlar om antioxidanter. Det är en intressant föreläsare och jag hoppas att jag kommer att lära mig något nytt!
Det talas mycket om antioxidanter, hur bra det är etc. Vad många verkar skilja på är naturliga och i form av tillskott? jag hoppas att det tas upp i morgon på föreläsningen.
Haft två avkopplande veckor på landet och är nu tillbaka till Stockholm för att jobba.
Som lchfare har jag tidigare tänkt det som komplicerat att äta ute på restauranger. Jag bestämde mig för att testa, och det var inga problem! Dock fanns det ingen färdig rätt utan pasta, spagetti, ris etc. Men när jag sa att jag ville ha utan kolhyrater så fick jag svaret "ah, lchf?", och när jag i kassan frågade efter lchf-fika, så kände personlen till begreppet. Dock fanns det inget färdigt här heller, men de gjorde i ordning jättefint med grädde och bär särskilt till mig! Se bild på det här under och även andra lchf-rätter jag fick!
"Du kommer att leva minst lika länge som alla andra" sa en näringsrådgivare till mig en vecka efter att jag fått diagnosen diabetes typ 1. Från chips, läsk och plockgodis som naturliga inslag i vardagen, till något helt nytt. Till ett nytt liv. Sedan min diagnos en månad tillbaka har jag ställt om helt - och jag är friskare än någonsin.
Här tänker jag berätta om vägen jag färdats sedan dess och resan jag tar just nu. Jag vill berätta vad det kan innebära att leva med diabetes, hur jag blivit tvungen att lägga om hela mitt liv och vilka positiva resultat det lett till. Jag hoppas kunna inspirera Er att utifrån egna förutsättningar leva ett friskt liv genom balans mellan de viktigaste hörnstenarna. Välkomna till min värld :) /Elina Danielsson